Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Hafif Yük Raf Sistemleri

09.09.2022
Hafif Yük Raf Sistemleri

Hafif yük raf sistemleri mini rack sistemleri olarak da bilinmektedir. Hafif yük raf sistemleri günümüzde küçük ile orta ölçekli olarak çalışan firmaların ürünlerini depolaması için kullanılmaktadır. Günümüzde en yaygın bir şekilde kullanılmakta olan ve sınırsız modelleri olan raf sistemleri uygulamaları istenilen kapasitede tasarlanabilmektedir.

Hafif yük raf sistemleri için yapılan uygulamaları herkesin zevkine herkesin ihtiyacına göre sınırsız tasarımlarla sınırsız renk ve ölçülerde yapılabilmektedir. Özellikle ortalama 100 ile 500 kg arasında değişmekte olan yüklemeler için oldukça ideal olan çeşit hafif yük raf sistemleri uygulamalarıdır. Özellikle birbirine geçirmeli olarak tasarlanması istenildiğinde şeklin rahatça değiştirilebilmesine yardımcı olmaktadır. Hafif yük raf sistemleri uygulamaları sınırsız renk seçenekleri ile oluşan materyallerin cıvata yardımına gerek kalmadan oldukça rahat ve pratik bir şekilde montaj edilebilmektedir.

Hafif yük raf sistemleri uygulamaları genel olarak istiflenmesi planlanan ürünlerin elle ulaşılabilmesi nedeni ile tercih ve tavsiye edilmektedir. Özellikle küçük ve büyüklüğü orta olarak değerlendirilen malzemelerin kolay bir şekilde elle istiflenmesi nedeni ile işleri çok fazla kolaylaştırmaktadır. Her firma her şirket için özel olarak planlanabilen yani kişiye ya da firmaya özel tasarımların da uygulanabilmesi bakımından oldukça avantajlıdır. Hafifi yük raf sistemleri istenilen her ürünün istenildiği şekilde konulabilmesi ve istenilen her ürüne kolayca ulaşılabilmesi bakımından oldukça pratik bir düzen sağlaması kolayca erişimin sağlanabilmesi ile de zamandan da tasarruf yapılabilmesine olanak vermektedir.

Bilindiği üzere ticaret sektöründe düzenli ve planlı olmak zaman kazanabilmek için de oldukça önemlidir. Düzen demek istenilen her şeye kolayca ulaşım demektir. Düzen demek elle istiflenecek olan ürünlerin kolayca depolanabilmesi demektir. Bu tür unsurların ticaret sektöründe kazandıracakları beraberinde belli bir itibar da kazandırmaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca düzenin hafif yük raf sistemleri ile yapılması ve bu sayede oluşturulacak düzen de depo alanlarının rahatça temizlenmesi de demektir. Hem çalışanlar için hem de ürünleri alacak olan müşteriler için oldukça önemli olan hijyenin de bu sayede korunabilmesi her yönden avantaj kazandırabilmektedir. Tüm bu avantajlar için de itibar sahibi raf sistemleri firmalar ile çalışma da en baş koşuldur.

Tümü