Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Boru Askılı Raf Sistemleri

04.01.2019
Boru Askılı Raf Sistemleri

Boru Askılı raf sistemleri geçmişten günümüze kadar çoğunlukla kıyafet ya da giyim mağazalarında ihtiyaç duyulmaktadır. Bu mağazalarda kullanılmakta olan boru askılı raf sistemleri kıyafetlerin en kolay depolanmasının yanında kolayca ulaşılabilmesine de fayda sağlamaktadır. Raf sistemleri için en çok aranan özellikler sektöre göre değişen ve ihtiyacı tam olarak karşılayan türlerin belirlenmesidir. Geçmişten günümüze pek çok değişime uğraması ve bu değişimlerin de yeni yeni çıkan ihtiyaçlarla belirlenmesi ile birlikte teknolojinin de içine girmesi ile birlikte oldukça modern, kaliteli, insan sağlığına zarar vermeyen ve çalışanların alanlarını kolaylaştıran özellikler ile karşımıza çıkmaktadır.

Boru askılı raf sistemleri de ihtiyaçlar doğrulturunda gelişim göstermiştir. Boyutları da depo alanlarına ve kullanım olanaklarına göre belirlenmektedir. Boru askılı raf sistemleri asılması planlanan ürünlerin en büyük ve en ağırları belirlenerek boru kalınlıkları ayarlanmaktadır. Boru askılı raf sistemleri için kullanım amaçları çok çeşitlidir. Boru askılı raf sistemleri için en temel amaç ürüne kolay ulaşabilme imkanı vermesidir. Şöyle ki istenilen her anda en kısa ve hızlı bir şekilde ürüne ulaşılabilmesi boru raf sistemleri için yapılan doğru düzenlemeye bağlıdır. Ürünlerin boyutlarına ve ağırlıklarına göre seçilen boruların en doğru ölçülerde planlanması da sonrasında bir sıkıntı yaşanmaması için oldukça önemlidir.

Boru askılı raf sistemleri ülkemizde Avrupa standartlarına göre üretilmektedir. Aksi bir durum söz konusu bile olamaz. Bu nedenle de önünüze gelen her firma ile çalışmak da doğru değildir. Raf sistemleri firmaları ile çalışırken sahip oldukları ekiplerin nasıl olduğundan yapılan çalışmalara kadar tüm referansları araştırılmalıdır. Çünkü günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte kullanılan malzemelerin kalitesi ve kullanım alanları için planlanan boru askılı raf sistemleri yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır.

Boru askılı raf sistemleri için aranan başka bir özellik ise istenildiğinde şekil değişikliğine imkan vermelidir. Bazen kullanım alanlarının içinde yer alan raf sistemlerinin kolayca sökülüp takılabilmesi şeklin değişebilmesine kolayca imkan vermektedir. Bunun yanında yer değişimi durumlarında da boru askılı raf sistemlerinin yeni alanlara da uygunluk göstermesi bakımından büyük avantaj sağlamaktadır.

Tümü