Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Asma Kat Raf Sistemleri

07.12.2018
Asma Kat Raf Sistemleri

Asma kat raf sistemleri tam olarak yükleme ile toplama işlemeleri için kullanılmakta olan depo alanlarında kullanılan  bir raf sistemleri türüdür. İnsan gücünün kullanılarak yapıldığı toplama, yükleme için ihtiyaç durulan, oldukça geniş olan alanların raf sistemleri kurulduktan sonra da çok geniş ve rahat kullanılmasına yardımcı olan asma kat raf sistemleri çalışanların verim gücünü arttırabilmek için de oldukça önemlidir.

Asma kat raf sistemleri istiflenmesi planlanan ürünlerin kolayca en pratik şekilde istiflenebilmesi için en ideal olan bir raf sistemleri çeşididir. Bazı sektörlerde çok fazla ihtiyaç duyulmakta olan depolama hatta arşivleme için düzenli bir çalışma alanı sağlayabilmesi, pratik bir şekilde yerleştirebilme ve ulaşabilme imkanı vermesi bakımından asma kat raf sistemleri oldukça önemlidir. Asma kat raf sistemleri için bilinmesi gereken oldukça önemli detayları bulunmaktadır. Depo alanlarının maksimum seviyede kullanılabilmesi, verimin arttırılabilmesi için raf sistemleri planlamasının tek sıra halinde yapılması oldukça önelidir.

Asma kat raf sistemleri günümüzde en gelişilmiş olan raf sistemleri çeşitleri arasındadır. Tek sıra halinde kullanılması en ideali olsa da platform şeklinde de planlama yapılması çok verimli bir kullanım alanı olmasına yardımcı olmaktadır. En işlek en aktif kullanımlar için asma kat raf sistemleri en çok tavsiye edilen çeşitler arasında yer almaktadır. Bilindiği üzere depo alanlarının tavan yüksekliği oldukça fazladır. Dolayısı ile de asma kat raf sistemlerinin maksimum yükseklikte yapılarak kullanım alanlarının tavana kadar olmasında büyük fayda sağlamaktadır. İşletme sahipleri için tavana kadar yapılacak asma kat raf sistemleri kullanım verimliliği için en ideal olanıdır.

Asma kat raf sistemleri için önemli olan bir başka konu ise kullanıcılara ve asma kat raf sistemleri döşenen depo alanlarında çalışanlara güvenli bir alan sağlamasıdır. Çalışma alanlarının en güvenli şekilde planlanması çalışanların emniyetini koruması bakımından da oldukça önemlidir. Asma kat raf sistemleri için en kata girişin ya da çıkışın kolay sağlanabilmesi için bir merdiven en önemli noktadır. Bu merdiven sayesinde en üst katlara rahatça ulaşabilme imkanı vermesi asma kat raf sistemleri için en verimli çalışma alanı sağlamaktadır.

Tümü