Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Rondo Raf Sistemleri

30.09.2022
Rondo Raf Sistemleri

Sektöre göre fraklılık göstermekte olan raf sistemleri isteğe ve ihtiyaca göre tasarlanabilmektedir. Her alanda evde, işte okulda, eğlence merkezlerinde, bürolarda vb. her yerde raf sistemleri en önemli ihtiyaç olarak karşımıza çıkmaktadır. Dolayısı ile de yere ve ihtiyaca göre raf sistemleri türleri belirlenmektedir. İşte tam bu noktada ihtiyaca tam olarak cevap verebilen rondo raf sistemleri oldukça kullanışlı olduğu gibi bulunduğu mekanın dekoruna da ayak uyduracak şekilde tasarlanmaktadır.

Rondo raf sistemleri bulunduğu mekanın dekoruna, rengine göre tasarlanabilmektedir. Kullanılacak olan mağaza vb. yerlerde estetik anlamda oldukça hoş bir görüntü katmaktadır. Ayrıca tüm bunların yanında istenilen her renk ve şekilde de üretilebilmektedir. Günümüzde mağaza konseptleri oldukça yaygın olduğu gibi farklılık da gösterebilmektedir. Her mağazaya ait olan renk ve desenler dikkate alınarak mağazanın konumuna da uygun olarak planlama yapılabilmektedir. Ayrıca günümüzde profesyonel olarak çalışmakta olan raf sistemleri firmaları 3D olarak ön planlama yapmakta ve müşteriye bu tasarımların bitmiş halini göstererek içerisinde geziniyormuş gibi her şeyi net olarak gösterebilmektedir. Bu durumun müşterilere kazandırdığı birçok avantaj maddi manevi kazanç sağlayabilmektedir. Zaman da kazandırmaya katkı sağlayan 3D teknolojisi beğenilmeyen yerlerde değişim yapılabilmesine, hataları önceden düzeltebilmeye yardımcı olmaktadır. Bu durum da hem zamandan hem de paradan tasarruf etmenize yardımcı olmaktadır.

Rondo raf sistemler, her dekorasyonda çok rahatça kullanılabilen yardımcı bir raf sistem olarak da kullanılabilmektedir. Özellikle de tekstil sektöründe malzemelerin askılı bir şekilde teşhir edildiği mağazalarda kullanılmakta olan rondo raf sistemleri iç dekorasyonlar için oldukça idealdir. Bu tarz mağazalar olan ayakkabı mağazaları, aksesuar, bijuteri mağazaları, ayakkabı, kumaş, perde ve kuru temizleme mağazalarında oldukça ideal olan rondo raf sistemleri mağazanın tamamlayıcı bir dekoru olarak da kullanılmaktadır.

İdeal raf sistemleri bir mağazanın tamamlayıcı bir iç dekorasyonu olarak da kullanıldığı gibi yan olarak da kullanılabilmekte ve tüm isteklere cevap verebilme özelliğine sahiptirler. Dolayısı ile de kullanışlı olması, istenilen her dekora her renge cevap verebilmesi, mağaza konseptlerine uygunluk gösterdiği için oldukça ideal bir raf sistemleri türüdür.

Tümü