Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Katlı Raf Sistemleri

12.10.2018
Katlı Raf Sistemleri

Katlı raf sistemleri tüm sektörlerde en çok tercih edilenler arasında bulunmaktadır. Katlı raf sistemleri sektörlere göre değişim gösteren türlere rağmen raf sistemleri için en çok tercih edilen şekli rafları olandır. Katlı olarak seçilen raf sistemleri türleri daha kullanışlı olmakla beraber daha az yer kaplayan daha estetik ve daha ekonomik olabilmektedir.

Katlı raf sistemleri için belirlenen kıstas öncelikli olarak raf sistemleri için kullanılacak malzemenin kalitesidir. Bu nedenle de çelikten taşıyacağı ağırlığa göre seçilen kalınlıkta olması gerekmektedir. Raf sistemleri üzerine konulacak olan ürünlerin en ağırı baz alınarak belirlenecek çeliğin kalınlığı raf sistemlerinin daha güvenli olmasını sağlayacaktır. Ayrıca istenildiği gibi estetik bir görünüm de kazandırılabilmesi raf sistemleri için istenilen her modelinin üretilmesi büyük avantaj sağlayabilmektedir.

Katlı raf sistemleri ile imaj sağlayabilmek de mümkündür. Sektörün hangi alanında olursanız olun raf sistemleri bir mağazanın bir iş yerinin imajını ortaya koymaktadır. Dolayısı ile de her mağazanın kendine has imajı da raf sistemlerinin kolay işlenebilmesi ve istenilen renk, modelde olabilmesi bakımından oldukça estetik bir ortam yaratılabilmektedir.  Raf sitemleri için belirlenmesi gereken en önemli kıstas kullanılacak olan çeliğin kalınlığıdır. Bu belirleme yapıldıktan sonra ise mekana ve sektöre bağlı kalarak katlı raf sis6temleri ile imaj oluşturmak tasarımcılara bırakılmalıdır.

Katlı raf sistemleri için doğru bir firma ile çalışmak en doğru davranış olacaktır. Raf sistemleri firmaları profesyonel bir ekip  ile birlikte katlı raf sistemleri için en doğru planlamaların yapılması, mekanın doğru şekilde kullanılabilmesi ile ilgili yapılacak ön çalışma ile bir ön hazırlık süreci oluşturulmaktadır. Ayrıca raf sistemleri için en önemli konu güvenliktir. Raf sistemleri için öncelik olarak güvenli bir kurulum oluşturulması hem çalışanların hem de mağazayı ziyaret edenlerin can güvenliği tehlike altına girmemektedir.

Katlı raf sistemleri için en ideal olanın belirlenmesi, baştan sona planlı hareket edilmesi sonrasında oluşabilecek maddi manevi kayıpların önüne geçebilecektir. Bu nedenle de bilinçli hareket etmek ve en doğru firma ile irtibata geçmek birçok artı kazandırmaya fayda sağlayacaktır.

Tümü