Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Sipariş Hazırlama Raf Sistemleri

07.09.2018
Sipariş Hazırlama Raf Sistemleri

Sipariş hazırlama raf sistemleri endüstriyel depo alanlarında oldukça yaygın olarak kullanılan, ekonomik ve en geniş kullanım olanağı sunan raf sistemleri çeşididir. Sipariş hazırlama raf sistemleri için önemli olan nokta arka arkaya yerleştirilme sureti ile iki modülün birleştirilmesi ile aralara da çift tarafında da bağlantılar oluşturularak yapılmaktadır.

Sipariş hazırlama raf sistemleri kullanımı genellikle elle kutuya benzer ürünlerin yerleştirilmesi için kullanılmaktadır. Birbirine bağlı olmayan bu koli ya da koliye benzer olan ürünlerin kolayca yerleştirme ile alınabilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Bu raf sistemleri için gerekli olan ayak yükseklikleri ile travers uzunlukları müşterilerin depo alanları için tercih etikleri ihtiyaçlar doğrultusunda oluşan taleplere göre yaralanabilmektedir. Sipariş hazırlama raf sistemleri karmaşık olan lojistik depolardan küçük depolara kadar çok geniş kullanım olanağı sağlamaktadır.

Sipariş hazırlama raf sistemleri için gerekli olan teknik bilgiler de firmaların sahip olması gerekenlerdir. Bu raf sistemleri için gerekli olan teknik bilgilerin dışında avantajları da şöyledir:

  • Sipariş hazırlama raf sistemleri için kullanılan paletin istenildiği zaman ulaşılabilmesi,
  • Travers aralarının istenildiği zaman değişik ölçülerde ayarlanabilme özelliği,
  • Sipariş hazırlama raf sistemleri için gerekli olan her şey Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
  • Sipariş hazırlama raf sistemleri modüler olarak ayarlanmaktadır. Bu durum da kullanılacak olan depo alanlarının çok daha verimli kullanılmasına katkı sağlamaktadır.
  • Sipariş hazırlama raf sistemleri için en iyi en ideal en önemli olan özelliklerinden biri de kolayca sökülebilen, taşınabilen bir özelliğe sahip olmasıdır.
  • Raf sistemleri için yapılan tüm üretim genellikle barkot sistemi ile uyumludur.
  • Sipariş hazırlama raf sistemleri kullanılan alanlarda istenilen her ürüne kolayca ulaşabilme imkanı tanıdığı gibi yükleme için de aynı kolaylığı sağlayabilmektedir. Bu durumun kolaylığı da gerekli olan genişliklerde ve yüksekliklerde üretilebiliyor olmasıdır.
  • Sipariş hazırlama raf sistemleri için gerekli olan tüm yükseklikler sonradan değiştirilebilmektedir. Bu özelliği sayesinde de istiflemesi yapılacak ürünlerin sahip olduğu yüksekliğe göre ayarlanabilir esnekliğe sahip olması kullanım yelpazesini çok genişletmektedir. Dolayısı ile de her ürün için depolama imkanı sunmakta ve bu durum da işleri kolaylaştırmaktadır.
Tümü