Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Cephe Giydirme Raf Sistemleri

28.01.2022
Cephe Giydirme Raf Sistemleri

Cephe giydirme raf sistemleri ihtiyacı genellikle inşaat sektöründe görülmektedir. Bu raf sistemleri genellikle çatı ile dış cephe için yapılacak işlemler için kullanılmaktadır. Bu raf sistemleri için önceden yapılması gereken bir inşa gerekmemektedir. Bu raf sistemleri çok fazla yatırımı gerektirmemektedir. Bu raf sistemleri için inşaatı sahip olduğu kolonlara gerekli montaj sağlanarak yapılabilmektedir.

Cephe giydirme raf sistemleri çok fazla masraf gerektirmese de kullanım sırasında can güvenliği sağlayan kaliteli bir şekilde üretilebilmelidir. Kurulum yapılacak her yerde kolayca yerleştirme sureti ile istenildiği takdirde de taşınıp farklı yerlerde de kullanılabilmektedir. Cephe giydirme raf sistemleri müşterilere anahtar teslim olarak teslim edilmektedir. Bunun dışında adres değişikliği gerektiği durumlarda kolayca taşınabilme imkanı da vermesi maddi kayıpların da önüne geçmeye yardımcı olacaktır.

Cephe giydirme raf sistemleri için önemli teknik bilgiler mutlaka dikkate alınmalıdır. Binasız bir şekilde yerleştirilen raf sistemleri uygulamalarında koridor mesafeleri kullanılması planlanan cihaz baz alınarak belirlenmelidir.  Özellikle de dış giydirme sistemleri için arazi üstüne yerleştirilen beton uygulamaları yapılarak raflarla sabitleme işlemleri gerçekleştirilmelidir. Bu durumun yanında ise istenildiği takdirde opsiyonel bir şekilde rampa ile körük kullanılabilmektedir. Dış giydirme raf sistemleri için günümüzde yaklaşık olarak metreye varan uygulamalar kolaylıkla yapılmaktadır. Maksimum performansın hedeflenmesi ile üretilen raf sistemleri için gerekli tüm teknolojik gelişmelerle de karşımıza çıkmaktadır.

Dış giydirme raf sistemleri her sektörde olduğu gibi raf sistemleri sektöründe de büyük gelişme kat etmiştir. Raylı olarak da üretilebilen raf sistemleri oldukça sağlam modül aralıkları ile mekiklerle ayarlanabilmektedir. Bu sistem içinde yer alan mekik raha6t şekilde kullanılabilme imkanı tanımaktadır. Bu da işlerin çok daha hızlı daha ekonomik daha sistemli çalışma fırsatı sunmaktadır. Ayrıca dış etkenler de düşünüldüğünde yani kar, rüzgar, dolu vb. güçlü dış etkenler için mukavemeti oldukça yüksek bir şekilde üretilebilmektedir. Tüm teknolojiye ayak uydurmasının yanında can güvenliğini de sağlayabiliyor olması her şeyden önemlidir. Bu nedenle de dış giydirme raf sistemleri için çalışılacak firmanın her anlamda itibarlı,  güvenli olması oldukça önemlidir.

Tümü