Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Lastik için Raf Sistemleri

20.07.2018
Lastik için Raf Sistemleri

Lastik için raf sistemleri seçimi orta ile küçük ebatlı ürün muhafazaları için en elverişli en kullanışlı olan depo raf sistemleridir. Ticaret sektöründe akla gelebilecek her ticari malın depolanmasına el ile istiflenmesine oldukça uygundur. Lastik için raf sistemleri yapımında isteğe, ürün ebatlarına uygun ölçülere göre özel olarak da yapılabilmektedir. Bu şekilde hazırlanmakta olan raf sistemleri kullanan kişiler için inanılmaz bir kolaylık sağladığı gibi çok düzenli olmasına da yardımcı olması sistemli olmaya yardımcı olmaktadır.

Lastik için raf sistemleri düzenlemelerinde dikkatli olunması gereken birçok nokta bulunabilmektedir. Ürünlerin rafa yerleştirilmesi ya da raftan alınması elle yapılacağından rahat bir şekilde tasarlama olması gerekmektedir. Koridor genişlikleri, boşaltma istifleme ve güvenlik raf sistemleri projesinde büyük önem taşımaktadır. Dolayısı ile de manüel yapılacak olan lastik için raf sistemleri seçiminde en ideal olanı budur.

Lastik için raf sistemlerinde teknik olarak da önemli bazı detaylar bulunmaktadır. Modüler olarak düzenlenecek raf sistemleri için ayak kanca ile tutturulmaktadır. Kanca ile tutturulan an taşıyıcı üstüne yerleştirilen tablalar ile oluşum sağlanmaktadır. Lastik için raf sistemleri seçiminde iç içe geçme mantığından oluşan bir sistem oluşturulmaktadır. Ayrıca portatif olarak üretilen ve raf sistemlerinin yapılacağı depoya monte ederek veya de monte olarak götürülebilen bir sistemle planlanmaktadır. Bu iş için gerekli olan tüm ekipmanlar eksiksiz bir şekilde temin edilerek lastik için raf sistemleri düzenlemesi yapılacak yere getirilerek uygulama sağlanır.

Lastik için raf sistemleri planlamasında raf derinlikleri, raflar arasındaki yükseklik ve tüm aralıklar konulacak olan ürünlerin tüm özelliklerine göre belirlenmektedir. Ayrıca raf sistemleri üzerine konulacak en küçük ürün ile en büyük ürün ebatları hesap edilerek hazırlanmaktadır. Raf sistemleri için seçilen firmanın çalışmaları, sunduğu referanslar, ekip çalışmasının iyi olup olmadığı, kullanılan malzemelerin kalitesi, yapılan işi garantisi ve tüm bunlar doğrulturunda size güven verip vermemesi dikkate alınarak raf sistemleri düzenlemeleri yaptırılmalıdır. Sağlam ve doğru planlanan raf sistemlerinin uzun yıllar kullanım sağlaması her mekanda da rahatça kullanılabiliyor olması raf sistemleri için her zaman bir bütçe ayırmanızın önüne geçecektir.

Tümü