Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Sırt Sırta Raf Sistemleri

02.06.2017
Sırt Sırta Raf Sistemleri

Ülkemizde yer alan depolarda en çok tercih edilen ve depo alanında yararlanma açısından en fazla yararı sağlayan sistem sırt sırta raf sistemleridir. Modüler özelliğe sahip bu raf sistemlerinde istenildiği takdirde genişletme işlemi de uygulanabilir. Bu raf sistemleriin aşırı derecede yaygın olmasının bir diğer sebebi de kuruluş maliyetinin uygun olmasıdır. Sırt sırta raf sistemleride genellikle paletler birbirinden ayrı bir şekildedir. Böylece paletler kolayca taşınır ve yerleştirilir. Bu sistemde forklift tarzı taşıma araçlarının kullanımında herhangi bir olumsuz durum yoktur. Her aşamada paletlere tam ulaşım imkanı sağlanmaktadır.

Sırt sırta raf sisteminde iki modül birbirine dayanır ve arasında bağlantı konularak birleştirme işlemi gerçekleştirilir. İşte oluşan bu görüntü yüzünden ismi sırt sırta raf sistemleri olarak konulmuştur. Bu raf sisteminin ayak yükseklikleri ve uzunlukları ihtiyaç duyulan düzene göre ayarlanabilmektedir. Böyle olmasından dolayı en küçük depolardan en büyük depolara kadar her türlü depo alanında kullanıma uygundur. Sırt sırta raf sistemlerinde kullanılan farklı farklı yapı elemanları ve aksesuarlar da bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse, depolanacak ürünlerin koruyucular sayesinde depolanması güven açısından oldukça önemlidir. Montajı kolay olan ve hızlı bir şekilde kurulan sırt sırta raf sistemlerinin bir diğer avantajı ise bir arada kullanılabiliyor olmasıdır. Bundan dolayı ürünlerin farklı şekiller de stoklanma imkanı sağlanmış olacaktır.

Sırt sırta raf sistemlerinin, Türk ve Avrupa standartlarına uygun bir şekilde üretimi sağlanmaktadır. Raf kesitleri hem Malzeme Federasyonu hem de Türk Standartları Enstitüsüne uygun bir şekilde üretilmektedir.

Sonuç olarak, sırt sırta raf sistemleri kolay kurulan ve sökülen her türlü esnekliğe sahip bir sistemdir. Paletlere hızlı ve kolay erişim imkanı sağlar. Travers aralıkları ayarlanabilir olduğu için istenilen ölçüler de kullanılabilmektedir. Yüklere hem manuel hem de otomatik olarak ulaşılabilir. Modüler yapıda olduğu için depo alanlarını aşırı verimli bir şekilde kullanma imkanı vardır.

Raf sistemleri üretimi konusunda yılların verdiği tecrübe ile ihtiyaç sahiplerine her türlü güvenli ve kaliteli hizmeti sunmak için çözüm üretmeye hazır bir şekilde projelerimizi gerçekleştirmekteyiz.

Tümü