Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Paslanmaz Izgara Raf Sistemleri

08.06.2018
Paslanmaz Izgara Raf Sistemleri

Paslanmaz ızgara raf sistemleri genellikle büyük depolarda kullanılmaktadır. Büyük depo olarak ayrılan yerlerin en büyük sıkıntısı yeterince yapılamayan havalandırmalardır. Dolayısı ile de bu durum büyük sıkıntılar doğurabilmektedir. Depolama alanları için hedeflenen kriter maksimum fayda sağlayabilmesidir. Depo alanlarına konulmakta olan yüklerin en sıkışık vaziyette sığdırılmaya çalışılması, bu durumun neredeyse tavana kadar ulaşması depo alanında yeterli havalandırmanın yapıldığı düşünülse de yeteri kadar hava akımı sağlanabilmesi neredeyse imkânsızdır. Depo kısımlarının en maksimum seviyede kullanılabilmesi için koridorlarında oldukça dar tutulması da hatta koridor raf sistemleri bile kurulması hava akımını imkânsız hale getirmektedir.

Tüm bu durumlar sonucunda da paslanmaz ızgara raf sistemleri bu durumların önüne geçebilmek için başlıca çözüm olarak kullanılmaktadır. Depo alanlarında kullanılmakta olan raf sistemleri ne olursa olsun paslanmaz ızgara raf sistemleri her alanda her sektörde en uygun kullanım sağlayabilmektedir. Bu raf sistemleri sayesinde yüklerin kolay bir şekilde havalanmasına katkı sağlamaktadır. Dolayısı ile de havalandırma sorununu kolaca çözüme ulaştırılmaktadır. Depo alanlarında hava akımı nedeni ile oluşan toz birikimini önüne geçilebilmektedir.

Paslanmaz ızgara raf sistemleri için söylenebilecek en önemeli özellik isminden de anlaşılabileceği gibi gerçekten paslanmaz olmasıdır. Çelikten yapılmakta olan bu tür raf sistemleri zamana bağlı olarak oksitlenme ya da çizilme gibi durumların yaşanmaması soğuk depo alanlarında ıslaklığa ve neme karşı büyük direnç göstermesi de paslanmaz ızgara raf sistemleri kullanım avantajlarını ortaya koymaktadır. Paslanmaz ızgara raf sistemleri her türlü ihtiyaca ve amaca uygun bir şekilde istenilen renklerde ve tasarımlarda üretilebilmektedir.

Paslanmaz ızgara raf sistemleri her türlü tasarım uygun üretilebildiği gibi kolay montaj edilmesi ve istenildiğinde sökülüp tekrar taşınabilmesi açısından kullanım avantajları sağlayabilmektedir. Depo alanlarının değiştirilmek istenmesi durumunda kolayca sökülmesi ve taşınıp başka depo alanlarında da kullanılabilmesi uzun yıllar kullanım avantajı sağlamaktadır ki bu durum da ekonomik anlamda büyük fayda sağlamaktadır. Paslanmaz raf sistemleri firmaların deneyimlerine bağlı olarak da güvenli ve uzun süreli bir kullanım alanları sağlayabilmektedir. Tüm bu avantajlar da paslanmaz ızgara raf sistemleri seçmek için yeterlidir.

Tümü