Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Market Raf Sitemleri Nasıl Olmalıdır?

23.03.2018
Market Raf Sitemleri Nasıl Olmalıdır?

Yeni açılması planlanan bir marketin ya da var olan bir markette değişim için gerekli olan raf sistemleri hakkında en doğru bilgiyi almak çok önemlidir. Market raf sistemleri nasıl olmalıdır? sorusuna doğru ve eksiksiz bilgi alabilmek ve doğru uygulanacak raf sistemleri rahat ve güvenli bir ortamda çalışılmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle de raf sistemleri için tercih edilmek istenen firmanın bu konuda sizi tatmin edeci geven veren bir tarz oluşturması en önemli noktadır. Ayrıca diğer önemli bir nokta ise çalışılması planlanan firmanın önceden yaptığı işler hakkında bilgi alma ve yapılan çalışmaları gözlemlemek de oldukça önemli bir detaydır.

Market Raf Sistemleri Nasıl Olmalıdır?

Sorusu için verilecek cevap özetle şöyledir:

Görüntü

Market raf sistemleri için çok önemli detaylar arasında olan hatta tüm görselliğin bu önemli detayla sağlanıldığı düşünülürse raf sistemleri görüntüsü çok büyük önem taşımaktadır. Hem görsel anlamda şık bir tasarım oluşturabilmesi hem istenilen ürünlerin kolayca alınıp konulabilmesi hem de güvenli bir raf sistemleri oluşturulması gerekmektedir.

Raflara Rahat Ulaşım

Market raf sistemleri nasıl olmalıdır? sorusuna verilecek cevaplar arasında müşterilerin ürünleri raflardan kolay alabilmesi, her rafa kolay erişebilmesi oldukça önemli detaylardır.

Ön Sıra Kuralı

Market raf sistemleri için en önemli kural olarak bilinen ön sıra kuralı ürünlerin göz hizasına göre yerleştirilebilmesi, en sık en çok tüketilen ürünlerin en önlere yerleştirilebilir şekilde planlanması çok önemlidir. En önce bitecek ürünle en geç bitecek ürünlerin dizimine uygun şekilde planlanmalıdır.

Temizlik ve Hijyen

Market raf sistemleri yapımında hijyen ve temizlik çok önemlidir. Bunun nedeni ise genel olarak gıda ürünlerinin satılıyor olmasıdır. Gıda ürünlerinin rafları devamlı olarak kirletmesi raf sistemleri için devamlı temizlik yapmayı gerektirmektedir. Dolayısı ile de temizlik ve hijyen hem müşteriler için hem de market sahibi için önemli detaylar arasında yer almaktadır.

Dolu Raflar

Market raf sistemleri için rafların dolu olması da oldukça önemlidir. Boş görülen raflar müşterilere çok cazip gelemeyebilmektedir. Bu nedenle de en çok tüketilecek ürünler de raflara çokça yerleştirilmesi çok önemlidir.

Tümü