Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Showroom Raf Sistemleri

21.01.2022
Showroom Raf Sistemleri

Showroom raf sistemleri günümüzde tanıtım yapmak isteyen birçok firmanın oldukça rağbet gösterdiği bir sistemdir. Ürünlerin sergilenerek tanıtılması için farklı şekillerde oluşturulan showroom raf sistemleri firmalara özel olarak hazırlanmış konseptlerle hazırlanabilmektedir. Showroom Günümüze yaklaşık olarak 19. yy’da Avrupa’da kullanılmaya başlanmıştır. Türkiye’de kullanımı ise çok yeni olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkiye’de 20. yy ile birlikte İstanbul’da yabancı firmaların birçok lüks ürünlerin tanıtılması için showroom raf sistemleri kullanılmaktadır.

Showroom raf sistemleri akla gelebilecek tüm ürünlerin tanıtım amacı ile yapılacak olan sergileme için yapılabilmektedir. Özellikle lüks sınıfına giren ürünler için bulunmaz bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır. Otomobil tanıtımından giyim sektörüne, sanat için yapılacak sergilerden akla gelebilecek tüm mimariye kadar geniş alanda rahatça showroom raf sistemleri kullanılabilmektedir. Showroom raf sistemleri halkın gelir düzeylerine göre değişen birçok yerde yapılabildiği gibi gelir düzeyi yüksek olan birçok yerde de oldukça lüks tasarımlar ile showroom raf sistemleri uygulamaları yapılabilmektedir.

Showroom raf sistemleri her anlamda avantaj oluşturabilirken insanlara sıcak bir ortam sunması bakımından da oldukça cazip bir seçenektir. Showroom raf sistemleri bulunduğu ortama kattığı sıcaklık, anında müşteriler ile ilgilenen müşteri temsilcileri ve sunduğu görsel show bakımından çok dikkat çekici bir özelliğe sahiptir. Showroom raf sistemleri kurulacak yerlerin tanıtımı günler öncesinden yapılması ile bağlantılı olarak planlı programlı bir tanıtım yapılabilmektedir. Showroom raf sistemleri kurulan mekanlarda müşteriler ile nasıl ilgilenileceğinden sunulacak olan ikramlara kadar önceden organize edilmek6te ve dolayısı ile oldukça iyi ve doğru bir tanıtım yapılabilmektedir.

Showroom raf sistemleri diğer raf sistemlerine oranla üç farklı özelliğe sahiptir. Bu farklılıklar dekoratif, aydınlatma ve dekoratif raf sistemleri bakımından farklılık oluşturmaktadır. Showroom raf sistemleri farklı şekil ve modellerde yapılabildiği gibi farklı renk seçenekleri ile de yapılabilmektedir. Oldukça görkemli kullanışlı olan bu tür raf sistemleri görsel anlamda da oldukça şık, görkemli bir şölen sunması ile birlikte tanıtımı ve sergisi yapılacak olan tüm ürünler için çok ideal bir kullanımdır. Birçok ürün çeşitleri için de oldukça ideal tasarımlar oluşturulabilmektedir.

Tümü