Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Dış Giydirme Raf Sistemleri

19.01.2018
Dış Giydirme Raf Sistemleri

Dış giydirme raf sistemleri genellikle ihtiyaç dâhilinde gerekli görülmekte olan depo, çatı ve dış cephe ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Dış giydirme raf sistemleri binasız bir şekilde oluşturulabilecek dış giydirme raf sistemleri kurulmasına yardımcı olmaktadır. Dış giydirme raf sistemleri için daha önce yapılması gereken bir bina inşasına gerek yoktur. Bunun için yalnızca dış giydirme raf sistemleri uygulamaları yapılması yeterli olabilmektedir.

Dış giydirme raf sistemleri için herhangi bir iskelet ya da temel bir yapı gerekmeden yani önceden bir yatırım gerekmeksizin yapılmasından kaynaklanan bir ekonomik bir avantaj sağlamaktadır. Bu sistemlerde yani dış giydirme raf sistemlerinde yapı içerisinde bulunan kolonlarla kirişlerin yarattığı dezavantaj olan yer kayıplarının tamamen önüne geçebilmektedir. Ayrıca dış giydirme raf sistemleri ile raf yüksekliklerinin istenildiği g,b, olması da oldukça kolaylık sağlayabilmektedir. İstenilen maksimum yüksekliğin elde edilebildiği dış giydirme raf sistemleri ile oldukça fazla avantaj kazandırabilmektedir.

Dış giydirme raf sistemleri yapacak olan firmaların alanında oldukça uzman, çeşitli ve türlü referanslara sahip olması, dış giydirme raf sistemleri ile ilgili hiçbir detayı atlamayan, titiz çalışan ve anahtar teslim olarak hizmet veren bir yapıya sahip olması sonra çıkabilecek aksiliklerin önüne geçecektir. Dış giydirme raf sistemleri özellikle depolarda alanların en doğru şekilde kullanılabilmesi, her karenin her noktanın doğru bir şekilde kullanılabilmesi açısından oldukça önemlidir. Ayrıca ola ki bir yer değişikliği, taşınma vb. durumlar söz konusu olduğunda başka bir yere taşınabilmesi ve montajı bakımından oldukça avantajlıdır. Dış giydirme raf sistemleri yer, alan, mekan bakımından çok büyük avantajlar kazandırmaktadır. Bu sistem tercihi özellikle depo alanlarına hem maddi hem manevi hem de yer kazancı sağlaması ticaret ile uğraşan herkes için en büyük avantaj olarak değerlendirilmesi en doğru ifade olacaktır.

Dış giydirme raf sistemleri için kullanılacak olan malzemelerin kaliteli olması hem uzun ömürlü bir kullanım sağlayacak hem de mukavemeti bakımından güvenli bir dış giydirme raf sistemleri ile iş alanının her anlamda güvenceye alamaya yardımcı olacaktır ki bu da büyük bir avantaj demektir.

Tümü