Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Yeni Raf Sistemleri

05.08.2022
Yeni Raf Sistemleri

Yeni raf sistemleri çok çeşitli olan sektörlerde yaygın olarak kullanılabilen oldukça kullanışlı ve modern sistemlerdir. Her türlü mağazalarda, marketlerde, büyük yapı marketlerinde, depo alanlarında, alışveriş merkezlerinde ister küçük ister orta ister büyük boyda raf sistemleri olsun her türlü ağırlığı ve büyüklüğü kaldırabilecek kapasitede yapılabilmektedir. Çok farklı materyallerin kullanılarak oluşturulduğu yeni raf sistemleri tüm ihtiyaçlara tam olarak cevap verebilmektedir. Yeni raf sistemleri seçimi genellikle niteliklere göre farklılık göstermekte ve sektöre göre de nitelik farkları belirlenmektedir.

Yeni raf sistemleri ürün grupları için hafif ve orta boy raf sistemleri, askılı depo raf sistemleri, depo raf sistemleri, konsol kollu raf sistemler, sunta raf sistemleri, silo giydirmeli raf sistemleri, kumaş raf sistemleri vb. birçok nitelikte karşımıza çıkmaktadır. Bu raf sistemleri arasında orta ve hafif raf sistemleri çeşitli türlerde açılmak istenen mağazalar için oldukça ideal olanıdır. Yoğun ürün yüklemesi yapılmak zorunda kalınan oyuncak, kırtasiye, parfümeri, orta ya da büyük ölçekli olan marketler ile bakkallarda çok rahat kullanılabilmektedir. Ürün yüklemesi yapılacak olan raf sistemleri için gerekli olan tavsiye ve taşıma gücüne göre hacim arttırma işlemeleri yapılabilmektedir. Manüel olarak yapılacak olan ürün yüklemeleri, dizimleri yapılacak olan her sektöre hitap eden hafif ve orta ölçekli raf sistemleri en ideal olan uygulamalardır.

Sırt sırta raf sistemleri oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Sırt sırta raf sistemleri ağırlıkları değişkenlik gösteren ürünlerin sergilenebilmesi ya da depolanmasını sağlayan raf sistemleridir. Gerekli olan tüm raf sistemleri istenildiği şekilde ve istenilen raf sistemleri ile kombine edilebilmektedir. Depolama alanlarında da kullanılabileceği gibi birbirinden tamamen bağımsız olan rafların birbirlerine bağlayarak kullanılabilmesi bu raf sistemleri için oldukça avantaj oluşturmaktadır. Bağımsız yapılmak istenen taşımanın, yerleştirmenin sağlayacağı kolaylık da sırt sırta raf sistemleri için ortaya çıkan bir avantajdır.

Yeni raf sistemleri arasında konsol raf sistemleri de oldukça uzun ve hacimli olan ürünlerin en rahat şekilde sergilenebilmesi açısından büyük avantaj sağlamaktadır. Ahşaptan ve plastikten yapılan ürünlerin oldukça rahat teşhir edilmesine yardımcı olmaktadır.

Tümü