Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Mağaza Raf Sistemleri

28.10.2022
Mağaza Raf Sistemleri

Günümüzde yeni iş arayışları dolayısı ile de farklı sektörlerde mağaza açmak oldukça yaygın olarak görülebilmektedir. Mağaza raf sistemleri ise bir mağaza dekorasyonlarının büyük bir bölümünü kapsamakta ve bundan dolayı da raf sistemleri büyük önem taşımaktadır. Bir mağaza için en uygun en ideal en kaliteli ve en ekonomik raf sistemleri hakkında doğru bilgi almak raf sistemleri seçiminde doğru hareket etmek mağazanın tüm kalitesini görselliğini yansıtabilmek açısından oldukça önemlidir.

Öncelikli olarak açılacak olan mağazanın nerede açılacak olmasına dikkat edilmelidir. Mağazanın bulunduğu çevre raf sistemlerinin seçimi konusunda da büyük katkı sağlamakta ve mağazanın açıldığı bölgeye ve mağazanın ne amaçla açılacağına göre de değişiklik göstermektedir. Açılması planlanan mağaza her yerde açılabilmektedir. Bir cadde üstünde, bir pasaj içinde, bir alış veriş merkezinde ya da çok katlı mağazalar olarak açılabilmektedir. Dolayısı ile de mağaza raf sistemleri de bu duruma göre seçilmektedir. Bu mağaza açılışları çok farklı olarak lokasyonlarla açılabileceği gibi mağazanın büyüklüğüne, güneş ışınlarını gün içinde ne zaman tam olarak aldığına yani vitrine ulaşacak güneş ışınlarının hangi saat aralıklarında vurduğuna göre farklı tasarımlarla raf sistemleri tasarımları planlanabilmektedir.

Mağaza raf sistemleri seçimi mağaza için belirlenen dekorasyon ile yüzde yüz uyum sağlaması oldukça önemlidir. Satışı yapılacak ürünlere en uygun mağaza raf sistemleri için mutlaka tecrübeli oldukça fazla referansa sahip firmalardan destek alınması çok önemlidir. Satışı yapılması planlanan ürünlerin kaç adet olacağının yanında teşhir sırasında ne kadar ürün konulacağı firmalara net olarak belirtilmelidir. Dolayısı ile bu bilgiler doğrultusunda hem mağaza dekorasyonuna uygun hem de kaliteli ve şık bir mağaza raf sistemleri planlaması yapılabilmektedir.

Belirlemesi yapılan mağaza raf sistemleri ile ilgili yapılacak olan üç boyutlu çizim planları mağaza ile uygunluk gösterip göstermediğini net olarak görülebilmektedir. Seçilen mağaza raf sistemleri yapılan üç boyutlu çizimler ile ne kadar fonksiyonel olduğu, renk uyumları ile güvenli olup olmadığı oldukça net görünmektedir. Mağaza raf sistemlerinin müşterilerin üzerine düşme çok tatsız bir durum yaşatacak sıkıntı verecek herhangi bir tehlike asla içermemelidir. Bu nedenle de mağaza raf sistemleri için güvenlik her zaman öncelik olmalıdır.

Tümü