Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Sırt Sırta Raf Sistemleri

17.11.2017
Sırt Sırta Raf Sistemleri

Sırt sırta raf sistemleri kullanılacak olan mekanlarda, alanlarda büyük tasarruf büyük avantaj kazandırmaktadır. Ayrıca sırt sırta raf sistemleri düşük bütçesi olanlar için de oldukça fazla seçilen bir alternatiftir. Depo alanları olan birçok şirket için en çok tercih edilen sistemler arasında da yer almaktadır. Sırt sırta raf sistemleri iki raf arasına kurulmak şartı ile oluşan rafların var olan iki koridora bölümlerine çalışma gerçekleştirilmesi ile oluşmaktadır. Burada paletlenmiş olarak bulunan yüklerin depolanması için de kolaylık sağlamaktadır.

Sırt sırta raf sistemleri ile yapılacak olan istifleme için en geniş haliyle kullanılabilmesi için en uygun şekilde tasarlanmaktadır. Ancak bu durumun sağlanabilmesi için de bilgi ve tecrübe gerekir ki bu niteliklerde yine tecrübe ve bilgi donanımına sahip mühendislerde bulunmaktadır. Mühendisler ile raf sistemleri konusunda çalışmak raf sistemlerinin hem uzun yıllar kullanabilmenize hem de en ekonomik şekilde raf sistemlerinin oluşmasına yardımcı olacaktır. Sırt sırta raf sistemleri için çözüm ortakları ile iş birliğinde olmak oldukça önemlidir.

Sırt sırta raf sistemleri en çok seçilen, tercih edilen raf sistemleri arasındadır. Depolanacak olan ürünlerin doğru ve kolay bir şekilde istiflenebilmesi, ürünlere ihtiyaç duyulduğunda kolay bir şekilde ulaşılabilmesi açısından en ideal raf sistemleri sırt sırta far sistemleri alternatifidir. İşyerlerinin, fabrikaların kullanım amacına göre belirlediği raf sistemleri için genellikle “back to back” ifadesinin de kullanıldığı sırt sırta raf sistemleri geniş ya da dar tüm alanlarda düzen, genişlik ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Sırt sırta raf sistemlerinde raf yüksekliği müşterinin talepleri doğrultusunda planlanmakta ve dolayısı ile de raf sistemlerinin kullanılabileceği alanı daha da genişletmektedir.

Sırt sırta raf sistemleri her anlamada büyük avantaj sağladığı gibi kurulum aşamasında da çok kolay yerleştirilmektedir. Raf sistemlerinin tümü sırt sırta gelecek şekilde yerleştirilmek sureti ile hızlı, güvenli ve sistemli bir kurulum aşamasından geçmektedir. Sırt sırta raf sistemlerinin depolama alanlarında ürünlerin çok daha kolay çok daha hızlı ve çok daha rahat boşaltılabilmesinde büyük katkı sağlamakta ve çalışma alanlarını elverişli hale getirmektedir.

Tümü