Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Raf Sistemleri için Firma Seçimi

19.03.2021
Raf Sistemleri için Firma Seçimi

Raf sistemleri için firma seçimi yaparken nelere dikkat edersiniz? Sizin için önemli olan nedir? Raf sistemleri uygulamalarını hangi alanlarda kullanmayı düşünürsünüz? Bunun için nasıl bir firma beklentiniz var? Her sektörde işini doğru yapanla yanlış yapanları ayırt etmek gerekmektedir. Bu işi müşteriyi memnun etmek amaçlı yapmayan pek çok firmanın hazin sonuna şahit olmuşuzdur. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı olan her firmanın mutlaka sonunda kazandığını herkes bilir.

Raf sistemleri için firma seçimi yaparken araştırmalarımızı doğru yapmalıyız. Peki, bu araştırmalar sırasında nelere dikkat etmeliyiz nelere bakmalıyız? Öncelikle ilk önemli şey görüşme yaptığınızda firmanın size verdiği Samimiyet güvendir. Ancak yeterli midir? Asla. Tabi yeterli olanlar vardır ama tamamen istisnadır. İstisnalar da var olan kaideyi asla bozmaz. Bunu çok iyi biliriz. Sonrasında daha önce neler yapmışlar? Nasıl firmalara hizmet vermişler? Örnekleri bir inceleyin. Sonrasında siz ne istiyorsunuz? Kendinizi çok iyi ifade etmelisiniz. NE amaçla kullanılacak, nerde kullanılacak, nasıl bir görsel olacak, ne kadara mal olacak, malzeme seçimi nasıl olacak, ne kadara mal olacak gibi pek çok sorunun çok net bir şekilde cevabını almalısınız.

Raf sistemleri için firma seçimi için gerekli olan karşılıklı görüşmeler sağlandıktan sonra işi kağıda dökmek çok önemli. Baştan sona her şeyin kağıda dökülmesi gerekmektedir. Şeklinden kullanılacak malzemeye işlem basamaklarından ne kadara mal olacağına kadar titizlikle bir anlaşma metinin olması için titiz davranın. Çünkü insanız ve yanılabilir, unutabiliriz. Bu nedenle de virgülünden noktasına kadar her şeyin resmileşmesi karşılıklı her iki tarafı da zor durumda bırakmayacaktır. Aslında bu iş herkes için her sektör için aynıdır. İşin resmiyette açık bir şekilde belirtilmesi herkesin yararına olacaktır.

Raf sistemleri için firma seçimi işinizin istediği gibi görülmesi uzun ömürlü kullanılabilmesi güven içinde uygulanması amaca düşünceye isteklere cevap vermesi için önemlidir. Her soruna her isteğe her duruma çözüm odaklı bir firma ile anlaşma sağlamak hem sizin işinizin görülmesi hem de firmanın itibar kazanması için oldukça önemlidir.

Tümü