Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Raf Sistemleri için Proje Hazırlıkları

05.03.2021
Raf Sistemleri için Proje Hazırlıkları

Raf sistemleri için proje hazırlığı taleplere göre hazırlanmaktadır. Talepler ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleşmektedir. Talepler doğrultusunda ortaya çıkacak proje tamamen ihtiyaçları karşılamalıdır. Dolayısı ile de doğru iletişim doğru seçim ve doğru bir çalışma ile her şey tam istenildiği gibi gerçekleşmektedir.

Raf sistemleri için proje hazırlıkları ilk olarak iletişimin en doğru şekilde gerçekleşmesi ile ortaya çıkmaktadır. Raf sistemlerine nerde neden ve nasıl kullanılacağına dair en doğru bilgiler karşılıklı görüşmeler sonucunda tam olarak belirtilmelidir. Raf sistemleri ne için istenir? Ne işe yarar? Nerelerde kullanılır? Amaca tam hizmet verir mi? gibi pek çok soru ile karşı karşıya kalırız. Raf sistemleri ifadesi bize ne anımsatır? Aklımıza ne gelir? Mesela marketler gelir. Marketlerde raf olmazsa düzen olmaz. Estetik olmaz. Başka ne gelir? Depo alanları gelir. Demir çubuklar ile kat kat rafların oluşturulması sonucunda beklemeye alınacak ürünlerin düzgün bir şekilde muhafaza edilebilmesi için raf sistemlerine ihtiyaç duyulur.

Raf sistemleri için proje hazırlığı için ilk aşma sonrasında nerde ne şekilde kullanacağınız da net bir şekilde anlaşıldıktan sonra bir keşif çalışması gerçekleştirilir. Bu esnada raf sistemleri yapılacak alanın ölçüleri alınır. Eğer işin içine estetik bir düzen de giriyor ise buna göre bir düzenleme yapılır. Bu düzenleme yapılırken mekanın estetik planlamasına özen gösterilerek yapılır. Günümüzde yapılan projeler oldukça profesyonel bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu projeler teknolojinin de nimetlerinden faydalanılarak gerçekleşmektedir. Üç boyutlu olarak hazırlanmasına yardımcı olan yazılım programları sayesinde bu iş için hazırlanan projelerin bitmiş hali kolayca sergilenebilmektedir.

Raf sistemleri için proje hazırlıkları bu yazılım programları sayesinde bitmiş gibi gösterilebilmektedir. Dolayısı ile bitmiş halini görünce varsa eksik fazla bir çalışma tekrar bir çalışma ile düzeltilir. Bu iş için gerekli olan tek şey aslında eğitimli tecrübeli bir ekip çalışmasıdır. Bu çalışma sayesinde yapılacak her çalışma ile ortaya konulan raf sistemleri uygulamalara hep firmaları hem de müşterileri memnun kılacaktır ki bu işin özü karşılıklı memnuniyettir. Müşteri memnuniyeti demek firmanın itibarı demektir.

Tümü