Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Ekoset Raf Sistemleri

08.09.2017
Ekoset Raf Sistemleri

Günümüzde raf ihtiyacı her alanda etkisini hissettirmiştir. Gerek depo alanları gerekse evlerde artık raf sistemleri zorunlu bir ihtiyaç. Elbette evlere nazaran depolar için ciddi derecede zorunluluk gerektiren raf sistemlerinde ürünlerin ön plana çıkması da önemlidir. Depo alanında fazla yer kaplamayan ve ürünlerin sergilenmesi bakımından ekoset raf sistemlerinin kullanımı hem pratik hem de ekonomik bir yapıdır.

Son dönemde perakende sektörü oldukça gelişme kaydetmiştir. Bu gelişme ile birlikte ürünlerin sunumu da ciddi derecede önem kazanmıştır. Şu anda mevcut alanların daha aktif kullanılmasına da yol açacak bu sistem de raf sisteminin sağlayacağı fonksiyonel olaylar da etkili olacaktır. Raf sistemlerinde aslında her şeyden önemlisi dayanıklılık ve uzun ömürlü olmasıdır. Sağlam ve dayanıklı bir raf sistemi güvenlik açısından oldukça faydalı olacaktır.

Ekoset raf sistemleri saydığımız özelliklerin hepsine sahip ve firmalar açısından baktığımız da da oldukça ekonomik bir raf sistemidir. Küçük işletmelerin ihtiyaçlarını gidermek için bire bir olan bu raf sistemleri aksesuar özellikleri ile de çekici hale gelmektedir. Ekoset raf sistemleri ihtiyaçlar doğrultusunda duvara da monte edilebilmektedir. Duvara monte edilen bu uygulama da tekli ve çiftli ray sistemi kullanılabilmektedir. Ayrıca taşıyıcı kolların boyutları istenilen ölçüler de ayarlanabilir. Bu ölçüler raf sisteminin monte edileceği yere daha önceden yapılacak tasarım çalışmaları ile netleşecektir.

Ekoset raf sistemleri çoğunlukla kırtasiyeler de, eczanelerde, bayilerde, oto tamir yerlerinde ve dekorasyon işi ile ilgilenen show room’lar da tercih edilmektedir. Raf sistemlerinde zaten asıl önemli olan görselliktir. Görsel açıdan uyum içinde olurlarsa hem ürünler hem de raf güzel görünür. Raf sistemlerinin montajlandığı yerden sökülüp başka bir yere kurulabilmesi de ayrı bir avantajdır. Firma içerisinde yapılacak alan değişikliklerinde istenilen kolaylığı sağlayan bir sistemdir.

Firmamız raf sistemleri üretiminde yılların deneyimine sahip olmasının yanı sıra profesyonel kadrosu ile raf sistemlerine ihtiyaç duyan kişilere en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Sizin de kullanım özgürlüğü sunan ekoset raf sistemine ihtiyacınız varsa, sizler için çözüm üretmeye hazırız.

Tümü