Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Depo Raf Sistemleri

11.08.2017
Depo Raf Sistemleri

Depo raf sistemleri günümüzde depoların bir temel taşı haline gelmiştir. Depoların her alanından maksimum verim sağlanabilmesi için raf sistemine talep her geçen gün artmaktadır. Firmaların tercihlerinin bu tarafa yönlenmesi ile birlikte raf sektörü de bir nevi yenilenmeye ışık tuttu.

Genel olarak anlatmak gerekirse; eskiden olduğu gibi depoların tek ihtiyacı artık raf değil. Şuan asıl ihtiyaç olan depolara özel olarak konumlanan raf sistemleri. Sunulan ürüne göre özel olarak geliştirilen ve dayanıklılığı uzun süre olan bu raf sistemi popüler bir çözüm haline gelmiştir. Elbette bu gelişime teknolojinin ilerlemesi de etki etmiştir. Teknolojinin sektörü bir üst alana taşıması ile raf sistemleri daha sağlam bir yapı olarak firmalara sunulmaktadır.

Raf sistemlerinde müşterilerin istekleri ürünlerine göre değişiklik göstermektedir. Raf sistemleri 3 kategoriye ayrılmaktadır. Bu kategoriler; ağır yük, orta yük ve hafif yüklü raflardır. Bu raf sistemleri yatay ve dikey olarak ayarlanmakta ve ürün çeşidi olarak yüksek kapasiteye sahiptir. Gelelim raf sistemlerinde fiyat ayarlanmasına. Raf sistemlerinde fiyat ayarlanması ürün kriterine göre belirlenmektedir. Zaten fiyat belirleme aşamasında alan ölçüsü, ürün detayları ve kullanım amacı göz önünde bulundurularak fiyatlandırma mümkün olmaktadır. Kullanıcıların herhangi bir bilgisi olmadan fiyatlandırma asla yapılmamaktadır. Fiyat hakkında detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Raf sistemlerinin her türlü çeşidini üreterek kaliteli bir hizmet anlayışını benimsemekteyiz. Depo raf sistemlerinde mevcut olan ağır, orta ve hafif yük raf sistemlerinde hizmeti son derece kaliteli bir şekilde sunmaktayız. İşimizi yapmış olmak için değil 0 müşteri memnuniyeti ve süregelen bir hizmet anlayışı ile gerçekleştirmekteyiz. Sektör de son derece profesyonel ekibimiz ile iletişime geçerek detaylar hakkında bilgi alabilir, raf sistemlerinde bizi tercih ederseniz asla pişman olmayacağınızı belirtmek isteriz!

Tümü