Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Arşiv İçin Raf Sistemleri

10.04.2020
Arşiv İçin Raf Sistemleri

Arşiv için raf sistemleri gerekli olan tüm evrakların tarih ve alfabetik sıraya göre sıralanması için oldukça önemli bir kurulum sistemidir. Arşiv için raf sistemleri taşıma oranı bakımından en hafif uygulamalar arasında yer almaktadır. İster dosya dosya konulsun ister koli koli yerleştirilsin arşiv raf sistemleri belli muhafazaların en doğru şekilde sağlanabilmesi için ofislerde kurumlarda hatta evlerde bile en çok ihtiyaç duyulan sistemler arasında yer almaktadır.

Arşiv için raf sistemleri için kullanılmakta olan malzemeler genellikle çeliktir. DKP özelliğinde olan paket ya da rulo olan saçlar ile farklı boyutlardan oluşturulan sistemlere açılan delikler ile büküm sağlanmakta ve bu sistemler üzerinden oluşturulmaktadır. Genellikle civatalı çelik raf sistemleri arşiv raf sistemleri için kullanılanlarıdır. Özellikle derinlikleri uzunlukları ile değişiklik gösteren raf sistemleri için genel bir keşif ve ne için kullanılacağına dair temel bilgiler alınır. Çoğunlukla estetik olarak ortama göre de tasarlanmakta olan bu uygulamanın hem ihtiyaca cevap vermesi hem de estetik anlamda da uygulamaların yapılması pek çok ihtiyacı bir arada karşılık vermesine olanak sağlamaktadır.

Arşiv için raf sistemleri uygulamaları ilk aşmadan son aşamaya kadar oldukça sistemli olarak gerçekleştirilmektedir. Bunun için öncelikle keşif düzenlenir. Raf sistemleri istenen alanlar keşif sırasında yapılacak doğru bir ölçü alımı ve sonrasında ihtiyaca cevap verecek bir planın ortaya çıkarılması ile birlikte ortaya bir proje çıkarılmaktadır. Bu proje aşamasında kullanılacak olan malzemelerden üretim aşamasına nakliyesinden montajına kadar her aşaması titizlikle planlanmaktadır.

Arşiv için raf sistemleri için oluşturulan ekip içinde yer alan her eleman alanında uzman kişiler tarafından oluşmaktadır. Bunun için iş yapacak olan firmanın nasıl bir firma olduğunu daha önce nasıl çalışmalar çıkardığını görmek araştırmak belki de yaptırılacak işin yüzde ellisini tamamlamak demektir. Bunun için mutlaka ama mutlaka en doğru desteği almak en doğru desteği seçmek işin her zaman çok daha doğru çok daha pratik bir şekilde ortaya çıkması demektir. Ster arşiv için raf sistemleri olsun ister başka ihtiyaçlar için raf sistemleri olsun doğru firma seçimi en öncelikli konudur.

Tümü