Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Hafif ve Orta Yük Raf Sistemleri

28.07.2017
Hafif ve Orta Yük Raf Sistemleri

Firmaların son dönemde dikkat ettiği en önemli konu görselliktir. Firmaya gelen müşterinin dikkatini çekebilmek için hafif ve orta yük raf sistemleri en uygun olan sistemdir. Tabii ki bununla birlikte raf sisteminin işlevselliği de önemlidir. Çoğunlukla küçük ve orta ölçekli firmalar tarafından tercih edilen bu sistem de hem ürün sergilenmesi hem de ürünlerin depolanması daha kolaydır. Bu sistem sayesinde ürünler reyonda göz alıcı bir şekilde müşteriyi etkilemektedir.

Hafif ve orta yük raf sistemlerinin sağladığı en önemli faydası farklı depolama sistemleri ile bire bir uyum sağlamasıdır. Bu sistemin kurulmasında 3 ana parça vardır. Bu parçalar; traversler, tabla ve raf ayaklarıdır. Raf sisteminin kurulum aşamasında yapılacak bütün çalışmalar göz önünde tutulmaktadır. Rafların üretim esnasında kullanılan malzemeler dayanıklı olduğu için asla eğilmezler ve uzun ömürlü bir üründür. Üretim esnasında yapılan bu işlemin sağladığı en büyük avantaj ise ürünlerin düşme ve ezilme durumlarında hiç zarar görmemesidir. Hafif ve orta yük raf sistemi kolay monte edilen ve sökülebilen bir üründür. Bu taşınabilir özelliği ile depo alanında ekstra bir masrafa gerek duyulmaz. Genellikle marketlerin tercih ettiği bu raf sistemleri boy farketmeden her alan için kullanışlıdır. Tasarımsal olarak ön plana çıkan bu ürünün boyanması elektrostatik toz boya ile gerçekleşmektedir.

Konuyu özetlemek gerekirse; hafif ve orta yük raf sistemleri ürün taşınmasına kolaylık sağlamaktadır. Raf sisteminin yanında mevcut olan aksesuarlar sayesinde depo alanlarına kolay bir şekilde uyum sağlamanın yanında estetik bir de görünüm sağlar. Depolarda ürün hazırlama aşamasında sürecin hızlanmasına olanak sağlayan bu sistem aşırı dayanıklıdır.

Firmamız raf sistemleri üretimi anlamında sektörde yıllarca hizmet vermiş ve profesyonel kadrosu ile güvenli ve kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.

Tümü