Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Doğru Raf Sistemleri Seçimi

15.11.2019
Doğru Raf Sistemleri Seçimi

Doğru raf sistemleri seçimi için mutlaka profesyonel destek alınması gerekmektedir. Genellikle ucuza kaçmak, kar etmek amacı ile profesyonel desteği reddeden bazı kişilerin aslında sonrasında daha büyük masraflar yaptığı hep görülen şahit olunan durumlar arasındadır.

Doğru raf sistemleri seçimi için belli kriterler göz önünde tutulur. Öncelikle bakılacak il şey hangi sektörde ve ne için kullanıldığının öğrenilmesi gerekmektedir. Raf sistemlerinin nerede ne için kullanılacağı, üzerine yüklenecek en ağır yükün ne kadar olacağı oldukça önemlidir. Gelişen değişen teknoloji ile birlikte olası yer değişikliği için yağılacak raf sistemleri uygulamalarının istenildiğinde de sökülüp tekrar takılabilme özelliğinde olması çok önemlidir. Sonrasında raf sistemleri için yapılacak olan tasarımın depo için mi yoksa bir yere dekor için mi kullanılacağı belirlenmelidir.

Doğru raf sistemleri seçimi için yer, kullanılacak malzeme, ne amaçla kullanılacağı, kullanım yelpazesinin geniş olması oldukça önemlidir. Raf sistemleri yapılacak alanların önceden bilirkişilerce gözlenmesi, ölçülerinin en doğru şekilde alınması çok önemlidir. Depo alanları için yapılacak olan raf sistemlerinde görsel çok önemli olmadığından en uygun en ekonomik alan kullanımının ayarlanması depo için oldukça önemlidir. Bir depo için maksimum düzeyde ürün depolanacak şekilde raf sistemleri planlamasının yapılması gerekmektedir. Genellikle bu belirlemeler için en ağır ve en büyük raf sistemleri belirlenerek ayarlanmaktadır.

Doğru raf sistemleri seçimi için yapılacak ön çalışmada amaç içinde dekor da varsa mağazanın konseptine uygun çalışmalar projeler ortaya çıkarılması raf sistemleri için en çok aranılan kriterler arasında yer almaktadır. Aslında bu işi oldukça düzgün yapan firmalardan destek alınması bu işi için önemli noktadır. Dolayısı ile de sonrasında gerekli olan her adımı kuralına göre sırasıyla yapılması da bu şekilde mümkün hale gelmektedir. Bu işi kendi başınıza yapmaya çalışmak sonrasında ortaya daha büyük masrafların çıkmasına yol açmış olursunuz. Bu nedenle doğru raf sistemi seçimi için doğru raf sistemleri uygulamaları için, doğru firma anlaşması için işin ehlinden destek almak bir kere döktüğünüz masrafın uzun ömürlü kullanılması demektir.

Tümü