Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Tel Pano Raf Sistemleri

19.08.2022
Tel Pano Raf Sistemleri

Ülkemizde bulunan mağazaların bir çoğunun ihtiyaçları oldukça yüksektir. Mağazalar ürünlerini görkemli bir şekilde sergileyebilmek için özel raflar konusunda hassas davranırlar. Mağazaların ihtiyaç duydukları bu özel raflara tel pano raf sistemleri adı verilmektedir.

Tel pano raf sistemleri genellikle dikdörtgen boyutlarındadır. Ürünlerin rahat yerleştirilmesi, dikkat çekecek şekilde koyulması ile müşterileri etkileme işlemi gerçekleştirilmiş olur. Bu raf sistemleri mağaza içerisinde çok az yer kapladığından dolayı sık tercih edilen raf sistemleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Tabii ki bunların yanında ürünlere ulaşım müşteriler tarafından da kolay gerçekleşmektedir.

Bu raf sistemleri genellikle metalden yapılmaktadır. Metal olması sebebiyle paslanmaz özelliğine de sahip bir sistemdir. Kendi başına bir stand görevi gören bu raf sistemi mağazalar için oldukça kullanışlı bir sistemdir. Mağaza içerisinde istediğiniz yere koyma imkanı bulunan bu sistemin ayrıca duvara asılan şekilleri de mevcuttur. Tel pano sistemleri hem kolay taşınabilirliği hem de sökülebilir özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Bu özellikleri bakımından maliyetleri de düşük seviyeler de gezinmektedir.

Üretim yapan firmalar genellikle standart ölçüler de üretim yapmaktadır. Tel pano raf sistemlerinin üretim aşamasında eğer istenildiği takdirde mağazanın mimarisine uygun bir şekilde de üretimi gerçekleşmektedir. Tel pano raf sistemlerinin hem renkli hem de krom kaplamalı olarak üretimi yapılabilir. Raf sistemleri üretiminde paslanmaz çelik kullanımı tercih edilmektedir. Paslanmaz özelliği sayesinde kolay kolay oksitlenme olmaz ve darbelere karşı oldukça dayanıklı bir üründür.  Gerek evlerde gerekse ofisler de tel pano raf sistemleri sadece dekorasyon amaçlı da kullanılabilmektedir.

Raf sistemleri üretiminde yılların verdiği deneyime sahip firmamız profesyonel kadrosu ile müşterilerine en güvenli ve en kaliteli hizmeti sunabilmek için her geçen gün gelişimini sürdürmektedir. Raf sistemleri konusunda her türlü çözüm için biz hazırız!

Tümü