Ege Raf Sistemleri | 0530 290 71 91

Çeşitleri Bakımından Raf Sistemleri

11.03.2022
Çeşitleri Bakımından Raf Sistemleri

Çeşitleri bakımından raf sistemleri kullanım amacına göre farklılık göstermektedir. Sektöre, dekora ya da konsepte göre belirlenmekte olan raf sistemleri tüm ihtiyaçların karşılanabilmesi açısından oldukça önemlidir. Günümüzde her yerde düzenin sağlanabilmesi, muhafaza edilecek olan ürünlerin kolayca istiflenebilmesi ve ürünlere ulaşılabilmesi bakımından büyük öneme sahiptir.

Çeşitleri bakımından raf sistemleri ticari alanlarda kullanıldığında bazen mağazalara dekor amaçlı olarak planlanmakta bazen de depo alanlarında ürünlerin depolanabilmesi için en uygun genişlik ve uzunluklarda planlanmaktadır. Bunun için yapılan uygulama profesyonel firmalar tarafından yapıldığı sürece tam ihtiyaca yönelik raf sistemleri uygulamaları yapılmaktadır. Bunun için de izlenecek adımlar aynıdır. Öncelikle raf sistemleri yapılacak olan alanın keşfi yapılmalıdır. Bu keşif sırasında alanın genişliği, alanın ne için kullanılacağı, nasıl ürünlerin istifleneceği, en ağır ürün ile en hafif ürünlerle en ağır ve en hafif olan ürünlerin de göz önünde bulundurularak bir ön incelme yapılması gerekmektedir.

Çeşitleri bakımından raf sistemleri seçimi için alan keşfi yapıldıktan sonra bir proje oluşturulmaktadır. Bu proje içinde raf sistemleri için seçilen model, raf sistemleri için kullanılacak en sağlam, en dayanıklı en uzun ömürlü malzeme seçimi de belirlenmektedir. Tüm bunlardan sonra ortaya çıkarılan raf sistemleri projesinin üç boyutlu olarak sunumu gerçekleştirilir. Raf sistemleri için seçilen firma müşteriye sunduğu sunum aşamasında en son bitmiş halini sunarak müşterinin kendini içinde hissettirircesine sunum sırasında olan ya da olmayan her şey çok net bir şekilde görülmektedir.

Çeşitleri bakımından raf sistemleri dekor amaçlı mağaza içlerinde ya da evlerde de uygulanmaktadır. Bunun için müşteri tercihleri, zevkleri ve kullanılacak alanın da dekoru göz önünde bulundurularak yine raf sistemleri uygulamaları için bir proje aşaması bulunmaktadır. Bunun için yine alanın keşfi ve alanın tüm detayları, dekorları göz önünde bulundurularak oluşturulmaktadır. Bunun için yine proje sırasında belirlenecek olan ihtiyaca yönelik raf sistemleri uygulamalarında kullanılacak malzemeler yine en iyi olanlar en uzun ömürlü olanlar seçilmek sureti ile gerçekleştirilmektedir. Çeşitleri bakımından raf sistemleri için seçilecek firmanın önemi mağduriyet yaşanmaması bakımından oldukça önemlidir.

Tümü